Thursday, 18 April 2013

PA NUN TA BULAT

Assalamualaikum...

Penat.. sangat penat.. seriously.. otak penat, badan penat.. memang mcm ni la dak2 final year eh? ke, aku je yg kabut camni? hehe... Action researh makes me sick ! tido fikirkan 'dia', mandi fikirkan 'dia', nak mkan fikirkan 'dia', jalan fikirkan 'dia'.. tak suke betol lah ! tapi nak buat mcm mane.. have to ! sikit je lagi... bape bulan je lagi.. sabar ira sabar... i need a rest ! a vacation.. tapi apakan daya.. keje pon x settle ada hati nak vacation.. puuuiihh ! ok la.. done ! nak teruskan hari2 yang memenatkan lagi (T_T)

^_^ thanks for spending y0ur time..like je kalau suke ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...